Startpagina

1 september, een nieuwe start...

Opvallend weinig open clownscursussen dit najaar. Het lijkt alsof er de laatste tijd erg weinig interesse is in een basiscursus clownerie. Daarom ben ik gestopt met er nog te organiseren. Enkel in Herselt gaan er binnenkort vier maandagavonden door bij voldoende inschrijvingen. Momenteel is er ook daar maar één inschrijving. Moest je zin hebben om daaraan deel te nemen, alle info staat op mijn website. Verder vrag ik je om te laten weten indien je interesse hebt in een basiscursus. Bij voldoende interesse wil ik er terug één organiseren.
Verder staat er weer veel te gebeuren op vlak van clownerie. Er is de groep ContactClowns die binnenkort al voor de derde keer samenkomt en waar we al pratende en doende bouwen aan een nieuwe organisatie.Indien je ervaring hebt en hieraan graag zou meedoen, laat me dat dan weten.
Het CliniClownen begint ook weer, Potske Prutske zal wekelijks spelen met een maatje in het revalidatiecentrum Pellenberg en in het ziekenhuis van Aalst.
Verder staan er clownsworkshops op het programma in de CirkusSchool te Leuven, H.HartInstituut te Heverlee.Trainingen voor professionals in Istambul en Zwitserland. Clownsmomenten in diverse instellingen. En last but not least, de start van de eerste Jaartraining ContactClown. De groep voor dit jaar zit vol, helaas en gelukkig. Bij interesse kan je je aanmelden bij ZorgSaam voor volgend jaar. En nu genoeg gepraat...Potske Prutske zoekt zich zelf weer bij elkaar en op naar Pellenberg...;-)